Rijk van Dommel en Aa

Het Rijk van Dommel en Aa is het rustige, groene gebied tussen Eindhoven, Helmond, de A67 en het Wilhelminakanaal. Het wordt ook wel het landschapspark van de Brainport-regio genoemd. Er zijn fietspaden, wandelpaden en vele andere voorzieningen om de vrije tijd plezierig door te brengen. Simpelweg ontspannen en genieten van het Brabantse landschap is wat het Rijk van Dommel en Aa iedere inwoner biedt. 

Het Rijk van Dommel en Aa omvat de gemeenten Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop-Mierlo, Nuenen Gerwen en Nederwetten, Son en Breughel en Sint Oedenrode. De laatste twee gemeenten vallen ook binnen de regio Het Groene Woud.

Zie http://www.rijkvandommelenaa.nl/het-rijk/het-gebied

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in het Rijk van Dommel en Aa. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in het Rijk van Dommel en Aa. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.