Hier vindt u een overzicht van kleinschalige bedrijven, organisaties en particulieren die activiteiten, diensten of producten aanbieden op het gebied van recreatie, educatie en voorlichting, cultuur en kreativiteit of toerisme .

Organisaties en bedrijven die iets te bieden hebben kunnen met ons contact opnemen. Met alle plezier willen we uw activiteiten of diensten opnemen in ons bestand. Voorlopig zijn daar nog geen kosten aan verbonden. Om beter in beeld te komen bij bezoekers van de webstie bestaat wel de mogelijkheid voor betaalde vermelding of reclameruimte. Informer naar de mogelijkheid.
We zijn gestart in Oirschot en Best en willen het bestand langzaam - maar zeker - als een olievlek uitbreiden naar een steeds groter gebied. Eerst naar de Kempen, dan het Groene Woud en vervolgens naar andere delen van Brabant en omgeving.
Meld u hier aan voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.
Indien u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie, dan kunt u daarover met ons contact opnemen. We hebben een aantal zeer voordelige mogelijkheden. Klik hier voor informatie over advertentieruimte.