Brabantse Biesbosch

De Brabantse Biesbosch omvat de gemeenten Geertruidenberg, Moerdijk, Drimmelen en Werkendam. De gemeente Werkendam valt ook binnen het Land van Heusden en Altena.

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de regio de Brabantse Biesbosch. Ook vindt u hier verblijfsaccommodaties en interessante horeca. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

Op Het-UITstapje.nl vindt u leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in de Brabantse Biesbosch. Of u nu een groepsactiviteit plant voor een dagje uit met een groep vrienden, collega's, familie of met kinderen; op Het-UITstapje.nl vindt u een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Maar ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg creëren!

Dus plant u een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuilding activiteit, kinderfeestje of familiedag? Bekijk dan ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.