Aanmelden

 

Plaats GRATIS jullie uitstapje, activiteit of accommodatie op Het-UITstapje.nl!

Organiseren jullie leuke uitstapjes? Hebben jullie een unieke locatie, zoals een B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie, horeca- of recreatiepunt? Beoefen je een ambacht of ben je boer(in), natuurgids, kunstenaar, galerie-eigenaar, entertainer of verhalenverteller?

Laat gasten genieten van het aanbod in gastvrij Brabant en Limburg!

Plaats ook GRATIS jullie vermelding op Het-UITstapje.nl! Vul hieronder het aanmeldformulier in. Het-UITstapje.nl zorgt er dan voor dat ook jullie in beeld komen bij zo'n 3.000 unieke websitebezoekers per maand.

Zodra de beheerder jullie basisgegevens heeft ontvangen en verwerkt, staat jullie organisatie met alvast één activiteit of dienst vermeld op Het-UITstapje.nl. Hiervan ontvangen jullie een bevestiging per e-mail.

Vanaf dat moment kunnen jullie je registreren, zelf de gegevens aanvullen en jullie vermelding voorzien van meer activiteiten, actuele prijzen en foto's.

Aanmeldformulier:

Organisatie of aanbieder:
Contactpersoon:
Telefoon:
E-mailadres:

 

Graag wil ik een vermelding op Het-UITstapje.nl plaatsen.
Korte omschrijving organisatie:


Gebruik de informatie van mijn/onze website:


Onze organisatie staat al op Het-UITstapje.nl en ik wil de volgende activiteit(en) erbij vermelden: Korte omschrijving activiteit/dienst:


Gebruik de informatie van mijn/onze website:

 


Adverteer ook op Het-UITstapje.nl!

 

Het-UITstapje.nl levert een GRATIS dienst. Daarbij maakt de beheerder ook bepaalde kosten. Door te adverteren leveren jullie een bijdrage om deze kosten te compenseren en de diensten te belonen. Zo kan een vermelding op Het-UITstapje.nl altijd GRATIS blijven en zijn er geen kosten voor de aanvraag van informatie of reserveringen via de website.

Bovendien helpt een advertentie om jullie eigen bezoekersbereik te vergroten. De adverteerder merkt dit al meteen in het aantal bezoekers dat zijn/haar vermelding of website bekijkt en uiteindelijk ook in de verkoop. Een advertentiebanner verdient zichzelf dus al heel snel terug!

Bepaal zelf jullie advertentiebudget vanaf slechts € 25,- per jaar.

Interesse? Klik voor meer informatie op Adverteren.

Onze spelregels

 

Het-UITstapje.nl bundelt zoveel mogelijk initiatieven op het gebied van cultuur, educatie, historie, natuur, creativiteit, culinair, toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding in Brabant én Limburg. Daarnaast inventariseert Het-UITstapje.nl lokale groepsactiviteiten, horecapunten, verblijfsaccommodaties en vervoersmogelijkheden.
Het-UITstapje.nl biedt een podium voor alle initiatieven van zowel professionals als van lokale organisaties, individuen en agrariërs.

Initiatieven die binnen dit concept passen, plaatst de beheerder graag GRATIS en geheel vrijblijvend op Het-UITstapje.nl en deze wordt ondersteund door sociale media. Denk hierbij aan een workshop of clinic schilderen, beeldhouwen, skiën, langlaufen, paardenfluisteren, rietvlechten, kaarsen maken, koekroelen, enzovoorts. Ook recreatieve activiteiten en arrangementen als wandelen, fietsen, steppen, kanoën, gps-tochten, op pad met een ezel of alpaca, paardrijden, boerengolf, boogschieten zijn welkom, evenals verblijfsaccommodaties, zoals B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie of (mini-)hotel.

Agrariërs, kunstenaars, uitvoerende artiesten, ambachtslieden en ook andere kleinschalige ondernemers en organisaties, zoals een heemkundekring, toeristisch informatiepunt of IVN, die activiteiten en arrangementen aanbieden, is Het-UITstapje.nl dus ook heel graag van dienst.

Een vermelding met al jullie activiteiten is GRATIS! Jullie als aanbieders bepalen uiteraard altijd zelf of jullie vermelding mag blijven staan op Het-UITstapje.nl.

Om ervoor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier wordt gepubliceerd, kunnen jullie als aanbieder de basisinformatie aan de beheerder van Het-UItstapje.nl doorsturen. De beheerder zorgt er dan voor dat de door jullie verstrekte informatie wordt geplaatst.

Zijn jullie gegevens nog up-to-date?


Het-UITstapje.nl bestaat in 2022 al 15 jaar. Dit zou kunnen betekenen dat jullie vermelding ondertussen is verouderd. Zijn jullie gestopt met de activiteiten? Is het aanbod veranderd? Zijn jullie verhuisd? Hebben jullie een nieuw telefoonnummer erbij? Gebruiken jullie nog hetzelfde e-mailadres? En staan de actuele prijzen nog vermeld bij jullie activiteiten, diensten of accommodatie?

Alleen jullie weten wat de juiste informatie is. Daarom wordt jullie gevraagd om regelmatig zelf de gepubliceerde gegevens op Het-UITstapje.nl te controleren. Hebben jullie hulp nodig bij het aanpassen van jullie actuele gegevens? Of komen jullie een probleem tegen? Mail dan gerust naar info@het-uitstapje.nl. De beheerder helpt jullie graag mee bij het actualiseren van jullie aanbod.

De beheerder van Het-UITstapje.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. Jullie kunnen te allen tijde bij voorkeur via e-mail contact met hem opnemen, indien jullie niet tevreden zijn over een bepaalde publicatie.

Activiteiten en diensten gepubliceerd op Het-UITstapje.nl kunnen worden meegenomen in arrangementen van jullie zelf of van een andere creatieve aanbieder. Hiervan worden jullie door het systeem automatisch en tijdig op de hoogte gesteld, zodat jullie eventueel daartegen bezwaar kunnen maken.

Aanbiedersnieuwsbrief


Minimaal 1 keer per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief voor al onze aanbieders in hun mailbox. Hierin tracht de beheerder jullie op de hoogte te houden van actuele zaken, trends en ontwikkelingen bij Het-UITstapje.nl en in de vrijetijdsbranche van Brabant en Limburg.

Hebben jullie deze nieuwsbrief gemist of niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@het-uitstapje.nl en jullie wordt de juiste link toegestuurd.

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!

 


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com