Aanmelden

 

Plaats GRATIS jullie uitstapje, activiteit of accommodatie op Het-UITstapje.nl!

Organiseren jullie leuke uitstapjes? Hebben jullie een unieke locatie, zoals een B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie, horeca- of recreatiepunt? Beoefen je een ambacht of ben je boer(in), natuurgids, kunstenaar, galerie-eigenaar, entertainer of verhalenverteller?

Laat gasten genieten van het aanbod in gastvrij Brabant en Limburg!

Plaats ook GRATIS jullie vermelding op Het-UITstapje.nl! Vul hier het aanmeldformulier in. Het-UITstapje.nl zorgt er dan voor dat jullie in beeld komen bij onze 2.000 tot 3.000 unieke bezoekers per maand.

Zodra wij jullie basisgegevens hebben ontvangen en verwerkt, staat jullie organisatie, activiteit of dienst vermeld op Het-UITstapje.nl. Hiervan ontvangen jullie een bericht ter bevestiging.

Vervolgens kunnen jullie je registreren, zelf de gegevens aanvullen en jullie vermelding van foto's voorzien.

 

Organisatie of aanbieder:
Contactpersoon:
Telefoon:
E-mailadres:

 

Wij willen graag een vermelding op Het-UITstapje.nl.
Korte omschrijving organisatie:


Gebruik de informatie van onze website:


Onze organisatie staat al op Het-UITstapje.nl en wij willen de volgende activiteit(en) erbij vermelden: Korte omschrijving activiteit/dienst:


Gebruik de informatie van onze website:

 


Adverteer ook op Het-UITstapje.nl!

 

Het-UITstapje.nl levert een GRATIS dienst en de beheerder maakt daarbij ook bepaalde kosten. Adverteerders leveren een bijdrage om deze kosten te compenseren en de diensten te belonen.

Bovendien helpt een advertentie om het bezoekersbereik te vergroten. Dat merkt de adverteerder al meteen in het aantal bezoekers dat zijn/haar vermelding of website bekijkt en uiteindelijk zal reserveren of een product zal kopen. De geringe kosten van de advertentie verdienen zich daardoor al heel snel terug.

Probeer het voor een zelf te bepalen budget vanaf slechts € 25,- per jaar.

Kijk voor meer informatie op Adverteren.

Onze spelregels

 

Het-UITstapje.nl bundelt zoveel mogelijk initiatieven op het gebied van cultuur, educatie, historie, natuur, creativiteit, culinair, toerisme en recreatie in Brabant en Limburg. Daarnaast inventariseren wij lokale groepsactiviteiten, horecapunten, verblijfsaccommodaties en vervoersmogelijkheden.
Het-UITstapje.nl biedt een podium voor alle initiatieven van zowel professionals als van lokale organisaties, individuen en agrariërs.

Initiatieven die binnen dit concept passen, plaatsen wij graag GRATIS en geheel vrijblijvend op onze website en worden ondersteund door onze sociale media. Denk hierbij aan een workshop of clinic schilderen, beeldhouwen, skiën, langlaufen, paardenfluisteren, rietvlechten, kaarsen maken, koekroelen, enzovoorts. Ook recreatieve activiteiten en arrangementen als wandelen, fietsen, steppen, kanoën, gps-tochten, op pad met een ezel of alpaca, paardrijden, boerengolf, boogschieten zijn welkom, evenals verblijfsaccommodaties, zoals B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie of (mini-)hotel.

Agrariërs, kunstenaars, uitvoerende artiesten, ambachtslieden en ook andere kleinschalige ondernemers en organisaties, zoals een heemkundekring, toeristisch informatiepunt of IVN die activiteiten en arrangementen aanbieden, zijn wij dus ook heel graag van dienst.

Een vermelding met al jullie activiteiten is en blijft helemaal GRATIS! Uiteraard bepalen jullie als aanbieder altijd zelf of jullie vermelding mag blijven staan op Het-UITstapje.nl.

Om ervoor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier wordt gepubliceerd, kunnen jullie als aanbieder de basisinformatie aan ons doorsturen. Wij zorgen er dan voor dat de door jullie verstrekte informatie wordt geplaatst.

Zijn jullie gegevens nog up-to-date?


Het-UITstapje.nl bestaat in 2022 al 15 jaar. Dit zou kunnen betekenen dat jullie vermelding ondertussen is verouderd. Zijn jullie gestopt met de activiteiten? Is het aanbod veranderd? Zijn jullie verhuisd? Hebben jullie een nieuw telefoonnummer erbij? Gebruiken jullie nog hetzelfde e-mailadres? En staan de actuele prijzen nog vermeld bij jullie activiteiten, diensten of accommodatie?

Alleen jullie weten wat de juiste informatie is. Daarom vragen wij jullie om de gepubliceerde gegevens op Het-UITstapje.nl regelmatig zelf te controleren. Hebben jullie hulp nodig bij het aanpassen van jullie actuele gegevens? Of komen jullie een probleem tegen? Mail ons gerust op info@het-uitstapje.nl. Wij helpen jullie graag mee bij het actualiseren van jullie aanbod.

De beheerder van Het-UITstapje.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. Jullie kunnen te allen tijde bij voorkeur via e-mail contact met hem opnemen, indien jullie niet tevreden zijn over een bepaalde publicatie.

Activiteiten en diensten gepubliceerd op Het-UITstapje.nl kunnen worden meegenomen in arrangementen van jullie of van een andere creatieve aanbieder. Hiervan worden jullie dan tijdig op de hoogte gesteld en kunnen jullie eventueel daartegen bezwaarmaken.

Aanbiedersnieuwsbrief


Minimaal 1 keer per jaar verschijnt de digitale nieuwsbrief voor al onze aanbieders in de mailbox. Hierin tracht de beheerder jullie op de hoogte te houden van actuele zaken, trends en ontwikkelingen bij Het-UITstapje.nl en in de vrijetijdsbranche van Brabant en Limburg.

Hebben jullie deze nieuwsbrief gemist of niet ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@het-uitstapje.nl en jullie wordt de juiste link toegestuurd.

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!

 


BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com